Devrilen tomruklara otomobil daldı

Bolu Dağı’nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tomruk yüklü kamyon devrildi. Kazada kamyonda bulunan iki kişi yaralanırken yola saçılan tomruklara çarpan bir otomobilde de hasar oluştu.

Devrilen tomruklara otomobil daldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kaza, Bolu Dağı , d-100 kara yolu kesiminin, İstanbul istikametinde meydana geldi. Taşaltı mevkiinde Satılmış Y. idaresinde olan 74 DD 689 plakalı tomruk yüklü kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Kamyonun devrilmesi sonucu kamyona yüklü tomruklar etrafa döküldü. Aynı istikamette seyir halinde olan Ersan M.’nin idaresindeki otomobil, kamyondan dökülen tomruklara çarparak ağır hasar aldı. Kaza sonucu devrilen kamyonun sürücüsü ve yanında bulunan Hikmet Y. yaralandı. Tomruklara çarpan otomobil sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Satılmış Y. ve Hikmet Y. , Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir