Tokad-i Hayreddin Türbesinde yemek kavgası

Tokad-i Hayreddin Türbesinde, yemek kuyruğunda çıkan kavga bu kadarına da pes dedirtti. Ücretsiz dağıtılan yemek kuyruğunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga, Jandarma ekiplerinin araya girmesiyle sona erdi.

Tokad-i Hayreddin Türbesinde yemek kavgası
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu ‘da bulunan ve çok sayıda vatandaşın ziyaret edip dua ettiği Tokad-i Hayreddin Türbesi’nde yemek kavgası çıktı. İddiaya göre, türbe bahçesinde ücretsiz yemek dağıtımı sırasında bir kişinin hakkından fazla yemek alması sonucu sırada bekleyen diğer vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yemek kuyruğunun kilitlenmesi üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen Jandarma ekipleri, kavga eden vatandaşları alandan uzaklaştırarak durumu kontrol altına aldı. Jandarmanın müdahelesi ile sona eren kavgaya tepki gösteren diğer vatandaşlar, Tokad-i Hayrettin Türbesi'nde bu tür tartışmaların olmaması gerektiğini belirterek duruma tepki gösterdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir