TOGG Bolu TSO'ya hayırlı olsun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimi neticesinde 67. sıradan teslim almaya hak kazanılan yerli ve milli ilk elektrikli otomobil olan TOGG T10X akıllı cihazı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından teslim alındı.

TOGG Bolu TSO'ya hayırlı olsun
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı,  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ve TOBB’unda hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobil TOGG T10X akıllı cihazı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın envanterine kaydedildi. 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)'nda gerçekleştirilen TOGG aracının lansmanında konuşan Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, “Ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazını Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu İş dünyamıza ve ilimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu gurur ve mutlulukla Yerli ve milli otomobilin ülkemize kazandırılmasında öncü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir