"Tebrikler Tanju Özcan X'de ülke gündemine girmeyi başardın"

CHP’nin Belediye başkanı adaylarını açıklamasının ardından adaylığı kesinleşen Tanju Özcan, daha önce ulusal kanalda yaptığı bir açıklama ile ülke gündemine oturdu. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Tanju Özcan'ın videosunu alıntılayarak “Tebrikler Tanju Özcan X’de (Twitter) Ülke Gündemine Girmeyi Başardın” dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP'nin belediye başkanı adaylarını açıklamasının ardından adaylığı kesinleşen mevcut Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın genel seçimlerden önce çıktığı televizyon kanalında yaptığı açıklamalar tekrar gündeme geldi. Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi halinde belediye başkanı adayı olmayacağını “Hayatımda hiç kıvırmadım. Erdoğan 2023’te bir daha seçilirse -seçileceğine şu kadar inanmıyorum- 2024 yılında seçilme şansım %100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım” cümleleri ile belirtmişti. 

Yerel seçimler yaklaşırken, Özcan'ın aday olmayacağını ifade ettiği videoyu alıntılayarak bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak  “Tebrikler Tanju Özcan X’de (Twitter) Ülke Gündemine Girmeyi Başardın” dedi. Çok sayıda X kullanıcısı Tanju Özcan'ın videosunu paylaşarak Özcan'a tepki gösterdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir