Tatilcilerin dönüş yolu çileye dönüştü

Bayram tatili için memleketlerine giden tatilciler, dönüş yolunda TEM ve D-100 Karayolu’nda uzun araç konvoyları oluşturdu. Tatilcilerin dönüş yolu adeta çileye dönüştü.

Tatilcilerin dönüş yolu çileye dönüştü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ramazan Bayramının  son günü olan 23 Nisan’da dönüşe geçen tatilcilerin oluşturduğu trafik TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu’nda trafiğin tıkanmasına neden oldu. TEM Otoyolu’nun Gerede mevkiinde trafik tamamen kilitlenirken, çok sayıda sürücü Gerede Gişelerinden D-100 Karayoluna yöneldi. Tatilcilerin yoğunluğu Gerede ve Yeniçağa şehir merkezlerinde trafiği durma noktasına getirdi. Trafik ekipleri artan trafik sebebiyle ışıklı kavşaklarda tedbir alarak trafik akışını rahatlatmak için araçların kontrollü geçişini sağladı. Saatlerce trafikte ilerlemeye çalışan tatilcilerin bazıları yol kenarındaki dinlenme tesislerinde trafiğin açılmasını bekledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir