Tatilciler Abant'a akın etti….Kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu

Bolu’da kar yağışının etkili olmasıyla birlikte beyaza bürünen Abant Milli Parkı hafta sonu adeta ziyaretçi akınına uğradı. Karın tadını çıkarmak isteyen tatilciler Milli Parkın girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü Milli Parkı, hem sömestr hem de hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen ziyaretçilerin akınına uğradı. Devam eden kar yağışı ile beyaza bürünen Abant’ın güzelliğini görmek için araçlarıyla yola çıkan tatilciler, milli parkın girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Uzun araç kuyruğunun bitmesini bekleyerek Abant’a girmeyi başaran ziyaretçiler, milli parkın içerisinde de trafiğe takıldı. Ziyaretçi yoğunluğundan dolayı göl etrafında trafik tıkandı, araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri girişte sürücüleri yönlendirerek trafik düzenini sağlamaya çalıştı. Uzun araç kuyruklarını ve tıkanan trafiği aşıp milli parka ulaşabilen vatandaşlar kar üzerinde piknik yaparak ve kızaklarla kayarak Abant’ta karın keyfini çıkardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir