Tartışmalı isimle yollar ayrıldı

Tartışmalı isimle yollar ayrıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Selim TATAR

Beypiliç Boluspor, Gözneli ile yolların ayrıldığını resmi sitesinde yaptığı “Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” açıklaması ile duyurdu.

Barbaros Gözneli de kendi hesabından yayımladığı mesajda kısıtlı bütçeye rağmen Boluspor’un sezonu iyi bir yerde tamamladığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Oldukça yorucu geçen bir sezonun ardından Boluspor ile kendi isteğim üzerine yollarımızı ayırıyoruz. Bir önceki sezona göre çok daha kısıtlı bütçe ile genç futbolculardan da verim alarak sezonu çok daha iyi yerde tamamladık. Kararımı anlayışla karşılayan, bu zorlu süreçte kader birliği yaptığımız Sayın Başkan Abdullah Abat ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Sayın Abdullah Abat ve yönetiminin, küçük şehrin büyük öyküsünü yazacaklarına yürekten inanıyorum

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir