Tanju Özcan'ın parti binasındaki fotoğrafı çöpe atıldı...CHP karıştı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’li Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak tarafından parti binasındaki fotoğrafının çöpe atılmasıyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Özcan, “Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak, Kılıçdaroğlu umarım mutlu etmiştir” dedi.

Tanju Özcan'ın parti binasındaki fotoğrafı çöpe atıldı...CHP karıştı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu’nun 26 Temmuz 2023 tarihli toplantısında kesin çıkarma cezası verilerek ihraç edilmişti. Partiye geri dönüş kapıları kapanan Tanju Özcan’ın CHP Bolu İl Başkanlığı'ndaki fotoğrafı da duvardan indirildi. Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi İlkay Bayrak, duvardan indirdiği fotoğrafı parti binası önündeki çöpe attığı videoyu paylaştı.

“KILIÇDAROĞLU YALAKALARINA GÜN DOĞDU”

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek paylaşımda bulundu. Özcan, “Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak, Kılıçdaroğlu umarım mutlu etmiştir” dedi.

BAYRAKTAN CEVAP GECİKMEDİ

Tanju Özcan'ın yaptığı ‘Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu’ paylaşımının ardından, CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak'tan cevap gecikmedi. Bayrak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bolu mitinginde belediye binasına asılan ve üzerinde ‘Yüzyılda bir Kemal gelir’ sloganıyla Atatürk, Kılıçdaroğlu ve Tanju Özcan'ın fotoğrafları bulunan posteri ‘Biri yalakalık mı dedi’ ifadeleriyle paylaştı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir