Tanju Özcan'dan 7 günlük yas ilanı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bolu belediye sınırları içerisinde yas ilan ediyorum. Yılbaşı gecesi planladığımız konser ve tüm canlı müzik dahil belediyemizin yetki sahası içindeki tüm eğlence aktiviteleri yasaklanmıştır.” dedi.

Tanju Özcan'dan 7 günlük yas ilanı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırı sonrasında 12 askerimizin şehit olması sonrası, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yılbaşı gecesinde belediye tarafından düzenlenecek olan Emir Can İğrek konseri dahil belediye sınırları içerisinde tüm eğlence aktivitelerinin yasaklandığını açıkladı. Tanju Özcan X’ten yaptığı açıklamada, “Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum. Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın. Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir