Tanju Özcan saçmalıyor

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Bolu kamuoyunda tartışma yaratacak açıklamalar yaptı. Son aylarda gerginliği yüzünden okunan Başkan Özcan’ın neden son dönemde sinirli ve gergin odluğuna ilişkin sorumuza “Çele yolunda bir buçuk metre kar var. Yollarlı açılmammış insanların. Orada yaşlı insanların sobasını nasıl yaktığını düşündüğüm için sinirliyim” şeklinde ki yorumuna cevap İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’den geldi. Yüceer Çele yolunun dün güncel halini paylaşarak yollarda herhangi bir ulaşım problemi olmadığını söyledi. Yüceer, Özcan’ın her açıklamasında İl Özel İdareyi hedef alan açıklamalarına anlama veremediğini söyleyerek  “Tanju Özcan saçmalıyor” dedi.

DURUP DURURKEN NEDEN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAR?

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer Çele ulaşım yolunun güncel durumu ve Özel İdare olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yüceer Tanju Özcan tarafından özel idare personeline haksızlık yapıldığını söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

Bizim Çele Yolu’nu bırakın hiçbir kapalı yolumuz yok. Evet, son yılların en yoğun kar yağışı ile karşılaştık. Kar yağdıktan bu güne kadar geçen süre zarfında biz bu yağış süresi itibariyle 5-6 defa köy yollarımızı açmak suretiyle çalışma gerçekleştirdik. Bizim kapalı köy ya da mahalle yolumuz yok. Tanju Özcan neden böyle bir açıklama yapar? Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar gerçekten bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Kendini bize rakip mi görüyor? Durup dururken neden böyle bir açıklama yapar gerçekten şaşırıyorum. Şimdi Sayın Özcan ben belediye çalışanlarını sahipleniyorum çalışanlarımıza yazık diyerek belediye çalışanlarını sahipleniyor da özel idare çalışanlarına yazık değil mi? 251 araç 371 personelle gece gündüz çalışan özel idare personeline ayıp olmuyor mu? Tanju Özcan resmen saçmalıyor. Böyle bir şey yok böyle bir şey söylediğine de ben inanamıyorum.  Böyle bir şeyi nasıl söyler? İkide bir neden özel idareyi hedef alan açıklamalar yapıyor? Neden böyle bir düşünce içerisinde ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Gerçekten bu konuda artık saçmalıyor.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir