TANJU ÖZCAN: "ELEŞTİRİLERE AÇIK OLACAĞIM"

TANJU ÖZCAN:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Bolu'da faaliyet gösteren gazete ve televizyonları ziyaret eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, basın emekçilerinin günlerini kutladı. Basın mensuplarının sorunlarını bildiğini ifade eden Özcan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim sonrası belediye başkanı seçilmesi takdirde bu sorunları çözeceklerini ifade etti.

Eleştiriye açık olduğunu ifade eden Özcan "Haberleri kamuoyuna duyuran çalışan emekçi gazeteci arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Eğer 31 Mart'ta başkan olursak gazeteci arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümleri için elimizden geleni yapacağız. Eleştiriye tahammüllü olacağım. O anlamda gazeteci arkadaşlarıma da şimdiden söylüyorum. Göreve seçildikten sonra beni rahatça eleştirebilirler" dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir