Tanju Özcan; "Bilinçaltlarında Tanju Özcan'ı yenemeyiz düşüncesi yatıyor"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan TV Bolu'ya verdiği özel röportajda, 14 Mayıs Genel Seçimlerinden önce bir televizyon programında söylediği, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda tekrar aday olmayacağına dair yaptığı açıklama hakkında konuştu. Özcan, yaptığı açıklamanın gündem olmasının nedenini bilinçaltında kendisini yenemeyeceğini bilen siyasi rakipleri olarak gösterdi. Tanju Özcan, eleştirilen açıklaması hakkında da "Ben böyle bir şey söyledim ve de vazgeçtim diyelim. Dün dündür, bugün bugündür. Bunun ülkeye bir maliyeti yok. Bolu'ya da yok" dedi.

Tanju Özcan;
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye'nin en çok konuşulan siyasetçilerinden biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV Bolu'ya özel verdiği röportajda, gündemden düşmeyen açıklaması hakkında konuştu. Özcan, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimler öncesinde katıldığı Haber Global TV canlı yayınında, "Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Bolu Belediye Başkan adayı olmayacağım" açıklamasında bulunmuştu. Programda hayatında hiç kıvırmadığını da söyleyen Özcan, "Hayatımda hiç kıvırmadım.2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım." demişti. Partisi tarafından yeniden Bolu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından, Tanju Özcan'ın aday olmayacağına dair yaptığı açıklamalar tekrar gündem oldu. Özellikle sosyal medyada sürekli gündeme getirilen açıklamaları hakkında konuşan Özcan, o zamanki psikolojik durumuna göre bu açıklamayı yaptığını söyledi.

"ASIL KIVIRMA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YAPTIKLARI"
Tanju Özcan: "Ben o röportajı canlı yayın sırasında verdim. Onun öncesinde müfettiş baskılarından bahsettim. Erdoğan’ın her seçildiği dönemde, diktatörce uygulamalarının nasıl arttığından bahsediyorum. Orada adaylar belli değildi. O zamanki psikolojik durumda böyle bir şey söyledim. Sonra baktım. Benim için koltuk ilk planda değil. Öyle olsa Ankara’ya kadar yürüyüp koltuk atmazdım. Gelinen noktada bizim bu göreve Bolu özelinde devam etmemiz gerektiğini düşündüm. Belli bir mesafe kat ettik. Burada eksik kalan işleri ikinci dönem tamamlamayı kararladık. Tamamladıktan sonra da biz de görevi bırakacağız. Ben böyle bir şey söyledim ve de vazgeçtim diyelim. Dün dündür. Bugün bugündür. Bunun ülkeye bir maliyeti yok. Bolu’ya yok. O kadar amatörler ki benim bu sözümü alıp söyleyince seçmenin bilinçaltında da 'Biz Tanju Özcan’ı yenemeyiz. Aday olmaması lazım' düşüncesi var. Seçmenin bilinçaltına 'Yenemeyiz' mesajı veriyorlar. Benim fikrim değişmiş, ülkenin fikri değişmiş. Asıl kıvırma Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptıkları. Suudi Arabistan’a katil deyip, sonra ilişkileri düzeltmek için uğraş. Türkiye’ye milyar dolarlık maliyeti var. Herkesi samimiyete davet ediyorum. Mısır’la olan ilişkilerimizin bozulmasından dolayı milyarca dolar kaybımız var.  Suriye ile ilişkilerimizin bozulmasından dolayı hem milyarlarca dolar kaybımız var hem de milyonlarca sığınmacıyı evlat edinmek zorunda kaldık. Asıl o trollere söylüyorum; kıvırınca ülkeye maliyeti olanlara bunu sorun" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir