Suat Güner'den Şok İddia

Suat Güner'den Şok İddia
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 325 bin liralık ihaleyi alan firmanın müdürü olarak görünen kişinin terör örgütü ve HDP'ye övgü yazılarını sosyal medyada paylaştı. Özellikle Güner'in bu açıklamayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın HDP çıkışının ardından yapması dikkat çekti.

Suat Güner, Bolu Belediyesinin açtığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesinin belgelerini paylaştı. Paylaşılan belgede, konser programının İstanbul'da hizmet veren bir şirkete 325 bin liraya verildiği ortaya çıktı. Güner, belgede şirket müdürü olarak görünen O.Ö'nün terör grupları PKK ve HDP'yi öven paylaşımlarını ortaya çıkardı. Güner'in Bolu Belediyesini hedef alan sosyal medya paylaşımlarının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın HDP'ye ilişkin yaptığı açıklamanın ardından yapılması dikkat çekti.

İl Başkanı Güner, sosyal medyadan paylaştığı belgelerin altına, “Bolu halkının paraları, sarı mekaplılara ve HDP‘ye övgü yağdıranların kasasına Tanju Özcan aracılığı ile aktarılıyor. 29 Ekim kutlamaları da işin bahanesi oluyor. Kameraların önünde ittifak yok dese de imzalar farklı odalarda atılıyor. Bizden söylemesi.'' diye yazdı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir