Suat Güner seçim görselleri üzerinden Tanju Özcan'a yüklendi

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın seçim görsellerinde partisinin logosunu kullanmadığını belirterek, “Tanju Özcan CHP’den utanıyor mu” diye sordu.

Suat Güner seçim görselleri üzerinden Tanju Özcan'a yüklendi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Suat Güner, Tanju Özcan’ın kadınlara yönelik ithamları ve parti lideri hakkındaki ağır eleştirileri nedeniyle CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından partiden uzaklaştırıldığını, CHP'li Bolu Belediye Başkanı’nın, Özgür Özel'in genel başkan koltuğuna oturmasından sonra araya adamlar sokarak yalvar yakar CHP'ye geri alındığını iddia etti. 
Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte Tanju Özcan, şehrin farklı bir çok yerine büyük afişler astırdı. Afişlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın fotoğrafı ve seçim sloganı ‘ille de sen’ ibaresi olmasına rağmen partisi CHP’nin logosunun bulunmaması dikkat çekti. Seçim görsellerinde CHP’nin ismine ve logosuna yer verilmemesi en fazla CHP’ye gönül vermiş vatandaşların dikkatini çekti.  
Bu duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "Kendisini milletvekili ve belediye başkanı seçtiren CHP'lileri çantada keklik mi olarak görüyor? Yoksa CHP ismini kullanmaktan mı çekiniyor veya utanıyor? CHP'li hemşehrilerimizin bu gerçeği göreceğine ve sandıkta hesabını soracağına inanıyoruz. Kendisini siyasette birçok makama getiren partisini bile kabullenmeyen ve partisine vefa göstermeyen bir kişinin ne partisine ne de şehrine  faydası olur" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir