Suat Güner kararını verdi...İstifa etmeyecek

AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in istifa edip İl Genel Meclisine aday olacağı yolunda kamuoyunda çıkan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Zira AK Parti İl Başkanı Suat Güner İl başkanı olarak görevine devam ediyor.

Suat Güner kararını verdi...İstifa etmeyecek
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son günler AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in istifa edip İl Genel Meclisine aday olacağı yolunda çıkan dedikoduları araştıran Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile bu konuyu görüştü.

Başkan Suat Güner görevinin başında olduğunu istifa yada İl Genel Meclisine adaylığının söz konusu olmadığını dile getirdi. Güner, "Tüm gücümüzle yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımız hazır, listelerimiz hazır. Tek hedefimiz ise Bolu'ya daha iyi hizmet sunabilecek kadroları halkımızın önüne çıkarmak. Bolu halkı her zaman yanımızda oldu. Bundan sonrada olacaktır. Bolumuzun gerçek belediyeciliği göreceği günler çok yakındır" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir