Suat Güner 'Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek'

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, vatandaşlara sosyal medya hesabından paylaştığı video ile seslendi. Güner, vatandaşları 28 Mayıs'ta tekrar oy kullanmak için sandık başına davet ederek, "28 Mayıs’ta inşallah Büyük Türkiye Zaferi’ni hep birlikte kutlayacağız. Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek" dedi.

Suat Güner  'Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek'
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Kıymetli hemşehrilerim öncelikle 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na verdiğiniz büyük destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi birkez daha ülkemizin bekası istikrarın sürmesi yatırım ve projelerin devam etmesi için yerli ve milli bağımsız Türkiye Yüzyılı’nın inşası için sizleri tekrar sandıklara davet ediyorum. 28 Mayıs’ta inşallah Büyük Türkiye Zaferi’ni hep birlikte kutlayacağız. Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek.”  ifadeleri yer aldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir