Sonunda bir siyasetçi dile getirdi...İsmail Akgül mecliste konuştu "Hızlı tren Bolu'dan geçmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM'de yaptığı konuşmada Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya güzergahından geçmesi gerektiğini söyledi.

Sonunda bir siyasetçi dile getirdi...İsmail Akgül mecliste konuştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İsmail Akgül yaptığı konuşmada, Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya güzergahının çok daha avantajlı olduğunu belirterek “İstanbul- Ankara yüksek hızlı tren projesi tüm vatandaşlarımızı olduğu gibi bizleride heyecanlandırmaktadır. İstanbul Ankara arasında ulaşımı 80 dk. düşürecek olan bu projeyi ve Kuzey Marmara otoyolu devamını sonuna kadar destekliyoruz. Yalnız hızlı tren projesi için seçilen güzergah konusunda bazı isteklerimiz olacak. Üniversite hocalarımızın yaptığı araştırmalar sonrası güzergahın Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya üzerinden olmasının birçok avantajı vardır. Çevre İllerin bu hatta entegresi, maliyet düşüklüğü, coğrafi zorlukların azalması, yolcu kapasitesinin artması gibi birçok avantajı bulunan Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya güzergahının gözden geçirilmesini ve bu güzergahın avantajlarının tekrar değerlendirlmesini önemle rica ediyoruz.” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir