"Son 5 yılda belediyecilik adına hiçbir şeyin yapılmadığını gördüm"

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli, Bolu'da son 5 yılda belediyecilik anlamında hiçbir şeyin yapılmadığını gördüğüm için aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olarak görev yaparken memleketi Bolu'dan AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Deverenli, belediyenin rutin işleri olan asfalt, temizlik, ulaşım gibi hizmetlerin ötesinde şehrin geleceğini planlaması gerektiğini belirtti. 

Bu anlamda Bolu'da son 5 yıl içerisinde hiçbir şeyin yapılmadığını gördüğü için aday adayı olduğunu ifade eden Deverenli, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden geliyorum. Belediyecilik yapıyorum. Belediyenin ana hizmetlerini yapmak gerçek anlamda e belediyecilik yapıldığı anlamına gelmiyor. Bunun üzerinde performans göstermek gerekiyor. Ulaşım, alt yapı, binaların güvenilirliği, haritacılık uygulamaları ile ilgili. Bunların yeterli düzeyde yapılmadığı fark ettiğim için geldim belediye başkan aday adayı oldum. Sadece asfalt yapmak, sadece yol yapmak, kavşaklara göbek yapmak 5 yılda yapılan belediyecilik hizmeti olarak algılanmamalı. Ya da belediyecilik hizmeti olarak görülmemeli. Bunlar zaten belediyenin olağan, rutin işleri. Olağan görevleri. Yaptığım seçim çalışmaları sırasında gezdiğimizde de görüyoruz insanların beklentilerinin ne olduğunu. Bu son 5 yıl içerisinde belediyecilik adına hiçbir şeyin yapılmadığını vatandaşlarımız söylüyor. Ben de görüyorum. Benim işim belediyecilik. Ben vatandaşa hizmet etmeye, belediyecilik yapmak için aday adayı oldum. Aday gösterilip seçilirsem nasıl bir belediye başkanı olunacağını, nasıl bir belediyecilik yapılacağını Allah bize nasip ederse, vatandaşlarımız da takdir ederse, Bolu halkına göstereceğiz" diye konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir