Serenay Sarıkaya'ya Bolulu gençlerden ilginç mesaj

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Serenay Sarıkaya İbrahim Selim’in aldığın en tuhaf teklif ne? Sorusuna Bolulu gençlerden aldığı teklifi anlatarak yanıt verdi. Gençlerden gelen teklifi gülerek anlatan Sarıkaya ‘’buradan yanıt veriyorum hayır’’ dedi.

Serenay Sarıkaya'ya Bolulu gençlerden ilginç mesaj
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: CİHAN SAKAOĞLU

Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim'in sunduğu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ isimli talkshow programına katıldı. Programda İbrahim Selim'in aldığın en tuhaf teklif ne? Sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bolulu gençlerden gelen tuhaf mesajı gülerek anlattı. “Beni aralarında bir dansçı performansı olarak görmek istiyorlar” diyen Sarıkaya, anısını şu ifadelerle anlattı. 

“Geçen gün İnstagram DM’lerime bakıyorum. Bir tane genç bir çocuk bana öyle bir mesaj atmış. Son dönemde duyduğum en tuhaf şey. ‘Bolu’da kızlı erkekli parti yapıyoruz. Birgün bizimle takılmak ister misin?’  Bir de sonuna şey eklemiş  ‘Çok da güzel dans ediyorsun bu arada’. Yani beni aralarında görmek istiyorlar bir dansçı performansı olarak. Müthiş. Bence o arkadaşımız izleyince kendisini bilecektir. Buradan hayır diyorum”. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir