Sahnede evlenme teklifi etti.... Evet cevabı ile havalara uçtu

BAİBÜ Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu ile Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü'nün birlikte düzenledikleri Anadolu'nun Renkleri isimli halk oyunları gösterisinde, Halk Oyunları Eğitmeni Enes Metin sevgilisi Ayşenur İslam'a sahneden evlenme teklifinde bulundu. Sahneye çıkan sevgilisi Ayşenur İslam'ın önünde diz çöküp 'Benimle evlenir misin? diye soran Enes Metin aldığı 'Evet' cevabı ile havalara uçtu.

Sahnede evlenme teklifi etti.... Evet cevabı ile havalara uçtu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

BAİBÜ Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu ile Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü'nün birlikte düzenledikleri Anadolu'nun Renkleri isimli halk oyunları gösterisi seyircilere muhteşem bir gece yaşattı. Halk oyunları gösterisini izlemeye gelen seyirciler sürpriz evlenme teklifine de şahit oldu. 

Seymen oyunu sonrasında ekipte yer alan Halk Oyunları Eğitmeni Enes Metin mikrofonu alarak sevgilisi Ayşenur İslam'a sahneden evlenme teklifinde bulundu. Metin, sahneye çıkan Ayşenur İslam'ın önünde diz çökerek evlilik teklifini tekrarladı. Ayşenur İslam'ın evlilik teklifine ‘evet’ cevabını vermesi salonda bulunan seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı. 

TV Bolu Ailesi olarak Enes Metin ve Ayşenur İslam'a çıktıkları bu güzel yolda bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir