Profilo Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete açıldı

Murat Calp'e ait olan Profilo mağazası düzenlenen açılış töreni ile Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete girdi.

Profilo Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete açıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Profilo Bolu'da yetkili satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Murat Calp'e ait olan mağaza, Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılışa, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan işletme sahibine hayırlı olsun dileklerini iletti. Açılış kudelesinin kesilmesinin ardından işletme sahipleri davetlilere mağazayı gezdirip, bilgi verdi.

“ÜRÜNLERİMİZİN HER TÜRLÜ ARKASINDAYIZ”

Mağaza Yöneticisi Kübra Bülbülkuyar, açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Murat Calp Profilo mağazası olarak Bolu’da hizmet vermekteyiz. Açılışımızı 3 ay önce gerçekleştirmiş olup resmi açılışımızı bu gün gerçekleştirdik. Profilo dayanıklı ev aletleri olarak müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Ürünlerimizin her türlü arkasındayız. Servis desteği , ödeme imkanları, her türlü arkasındayız. Ankastre setlerimiz, bulaşık makinelerimiz, çamaşır makinelerimiz, buzdolaplarımız, televizyonlarımız ve süpürge olarak hizmet vermekteyiz. Profilo’ya ait olarak bizi biz yapan çok fazla ürünlerimiz, çok fazla niteliklerimiz var. Ben sadece net olarak 2 tanesinden bahsedeyim. Bulaşık makinelerimizde hiçbir firmada olmayan sadece Profilo’nun patentini almış olduğu ömür boyu filtrelerimiz var. Bu filtreler belli bir zamandan sonra sıcaklık, kir ve kimyasallardan etkilenerek erime yapabiliyor. Ama bizdekiler kesinlikle erime yapmıyor, yıpranma yapmıyor. Aldığınız takdirde uzun ömürlü kullanmanızı sağlıyoruz. Ekstradan  bulaşık makinenize tabletinizi koyduğunuzda daha önceki bütün firmalarda yerden dağıtım yapar deterjanı ama bizde kapağın hizasında bulunan bölmeye atar ve akıllı deterjan sistemi ile birlikte bütün eşdeğerde dağıtım sağlar. Profilo olarak Murat Calp Elektronik adına hizmet vermekteyiz. Bolu halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her konuda Bolu halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir