Olimpik havuz çürümeye terk edildi

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da büyük ümitlerle başlana milyonluk bir proje daha çöp olmak üzere. Büyük beklentilerle yapımına başlanan olimpik yüzme havuzu projesi çürümeye terk edildi. Metin Yılmaz'ın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı döneminde yapımına başlanan ve yapımına  milyonlarca lira paranın harcandığı proje atıl durumda kaldı.

ÇÜRÜYOR

Kurbağaların içinde yüzdüğü Olimpik yüzme Havuzu projesine 2015 yılında başlandı. Projenin yapımı 2017 yılında tamamlanması bekleniyordu ancak beklenilen olmadı. Yapımı tamamen duran ve  yapımı için milyonların harcandığı proje bakımsızlıktan ve beklemekten dökülmeye başladı.  

NEDEN YARIM KALDI?

Karaçayır Mahallesinde yapımına başlanan ve Metin Yılmaz'ın katkılarıyla başlayan proje ihale şartnamesi gereği 2017 yılında tamamlanması gerekiyordu. Büyük beklentilerle yapımına başlanan ve kısa sürede inşaat aşaması belirginleşen projede bir takım aksaklıklar ortaya çıktı. İhaleyi alan firmanın ihalenin feshine ilişkin talepte bulunması üzerine inşaat çalışması durdu.

MİLYONLAR ÇÖP MÜ OLDU?

İçinde kurbağaların yüzdüğü ve inşaat duvarları çürümeye başlayan milyonluk projenin nasıl çözüleceği konusu merak ediliyor. Milyonların harcandığı proje kaderine terk mi edilecek?

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir