Okula değil planlamaya ihtiyacımız var

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

İl genel meclisi ağustos ayı toplantıları devam ediyor. CHP İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz dün gerçekleşen toplantıda Bolu’nun eğitim durumu ile ilgili çok önemli bir noktaya dikkat çekti. Beykoz Bolu’da okul ihtiyacının olmadığı ancak okulların tadilat ve ihtiyaçlarına yönelik doğru planlamaların yapılması gerektiğini söyledi.

30 OKULDA TAMİR VE BAKIM İHALESİ BİTMEMİŞTİR

Beykoz toplantıda şu değerlendirmeleri yaptı: “Geçtiğimiz dönem toplantılarında tekrar gündeme getirmiştim. Bolu’nun artık okullara ihtiyacının olmadığı sadece planlamaların doğru yapılması gerektiği konusunda bir çalışma yapılması gerektiğini rica etmiştim. Türkiye birinci olan Bolumuzda yaklaşık 30 okulda tamir ve bakım ihalesi bitmemiştir. Yapılan ihalede, ihaleyi çok cüzi rakamlarla alan firma ihaleden vazgeçmiş ve bu süreç zaman kaybı yaşatmıştır. Yeniden ihale yapılması gerekecek ardından çalışmalar başlayacak bu okullarda yılsonuna kadar bu tamir işi tamamlanmamış olacak. Okullarımızın doğru planlamalarla bu işin yürütülmesi ve eksiklerin tamamlanması gerekmektedir. 44 Bin 322 öğrencimizin eğitimleri kesintiye uğramadan sürdürülebilmesi lazım. Ben yeni eğitim öğretim yılının çocuklarımıza yarınlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir