Oğan: "Bize oy verdiğiniz taktirde sığınmacılar gidecek"

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Bolu’ya gerçekleştirdiği ziyaretinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Oğan, ATA İttifakının iktidar olması durumunda sığınmacıların gideceğini söyleyerek, “Bizi Cumhurbaşkanı seçtiğiniz taktirde, bir sene içerisinde biz sığınmacıları geri göndereceğiz. Bu konuda Bolu halkıyla da Bolu Belediye Başkanıyla da ATA İttifakıyla da ve Türkiye de bizimle beraber olan milyonlarla da aynı fikirdeyiz.” dedi.

Oğan:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Bolu’ya gerçekleştirdiği ziyaretinde İzzet Baysal Anıtı’na çiçek bırakmasının ardından Nilüfer Park’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oğan, Bolu halkının baskıya karşı dik duruşunu takdir ederek, ATA İttifakı olarak Köroğlu’nun izinden gittiklerini söyledi. Oğan, “Bolu, Bolu Beyi’ne karşı mücadele edenlerin şehridir. Köroğlu’nun memleketedir. Bolu’nun her zaman muhalif duruşu baskıya karşı baş kaldırışı vardır. Tarihten gelen alışkanlık gelenek dik duruş bu günde Köroğlu’nun memleketinde onun torunları tarafından gösteriliyor. Bolu’da her zaman o dik duruş gösteriliyor. Biz de diyoruz ki Köroğlu’nun memleketinde Bolu Beyleri orada devlet imkanlarıyla millete seçim propagandası yaparken biz Sinan Oğan olarak, ATA İttifakı olarak Köroğlu’nun izinden gidiyoruz. Bırakınız onlar Bolu Beyi olmaya devam etsin. Biz Köroğlu’nun izinden gitmeye devam edeceğiz.” dedi.

“BİZE OY VERDİĞİNİZ TAKTİRDE SIĞINMACILAR GİDECEK”

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sığınmacılar ile ilgili söylemlerine katıldığını ve ATA İttifakının iktidar olması halinde, sığınmacıların gideceğini söyledi. Oğan, açıklamasında,  “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sığınmacılar ile söylediklerine katılıyorum. Neredeyse aynı fikirdeyiz. Paralel düşüncelere sahibiz. Biz Sayın Özdağ ve Sayın Özcan Türkiye’de sığınmacılar meselesine kamuoyunda yer vermeye çalışan, sığınmacıların mutlaka gitmesi gerektiğini ifade eden siyasetçileriz. Bizim dışımızda da zaten bunu söyleyen yok. Ben Cumhurbaşkanı Adayı olarak Bolu’da Köroğlu’nun memleketinde Bolu Beylerine seslenerek söylemek istiyorum ki sığınmacılar gidecekler Bize oy verdiğiniz takdirde, bizi Cumhurbaşkanı seçtiğiniz taktirde, bir sene içerisinde biz sığınmacıları geri göndereceğiz. Bu konuda Bolu halkıyla da Bolu Belediye Başkanıyla da ATA İttifakıyla da ve Türkiye de bizimle beraber olan milyonlarla da aynı fikirdeyiz.” İfadelerine yer verdi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir