Nilüfer Park'ta zumba yaptılar

Zumba eğitimi alan yaklaşık 30 kadın, Nilüfer Park'ta zumba yaptı. Çalan müzik eşliğinde zumba yapan kadınların koreografisi ortaya renkli görüntülerin çıkmasını sağladı.

Nilüfer Park'ta zumba yaptılar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Zumba Eğitmeni Buse Karakılıç'ın öğrencisi yaklaşık 30 kadın zumba yapmak için Nilüfer Park'ta bir araya geldi. Eğitmen Buse Karakılıç'ın koordinesinde zumba yapan kadınlar müziğin ve dansın keyfini çıkardı. Çalan hareketli müzik eşliğinde eğitmenlerinin gösterdiği hareketleri yapan yaklaşık 30 kadın ortaya renkli görüntülerin çıkmasını sağladı. Düzenlenen zumba etkinliği hakkında bilgi veren Buse Karakılıç, "Lisanslı zumba eğitmeniyim. Abant İzzet Baysal Üniversitesi iktisat mezunuyum. Yaklaşık olarak 7-8 seneden beri olarak Bolu’da yaşıyorum. Aynı zamanda 7-8 seneden beri latin dansları ve zumba branşlarında eğitim veriyorum. Şu an için Bolu’da verdiğimiz zumba derslerimizde bayanlara özel çalışmalarımız oluyor ama bunu aynı zamanda bay bayan olarak karışık sınıflarımızla beraber de eğitim veriyoruz. Herkesi zumbaya davet ediyoruz ve zumbayı herkese sevdirmek istiyoruz. Zumba dersimizde yaklaşık olarak bir ders saati içerisinde 300 ile 500 kalori arasında yakımınız oluyor. Uluslararası olarak koreografiler yapıyoruz ve bunun karşılığında da eğlenerek spor yapmış oluyoruz. Zumba biraz daha kuralsız bir fitnes egzersiz programı olduğu için insanlar daha severek yapıyor. Yani bir fitness salonuna gittiklerinde orada yaptıkları ağırlık çalışmaları  biraz daha kurallı gelebiliyor insanlara. Ama zumba ile müzik dinleyerek, mutluluk hormonu salgılayarak spor daha güzel ve eğlenceli bir hal almış oluyor" dedi. 

Çalan müzikle zumba yapan kadınlar eğlenceli dakikalar geçirirken Nilüfer Park'ta bulunan vatandaşlar da zumba yapan kadınları ilgiyle izledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Duygu Atılgan (6 ay önce)
    Çok güzel bir etkinlik oldu eğlendik
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir