Mustafa Yağcı "Sığınmacı sayısı üzerinden siyaset yapmayın"

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, Karaçayır’da bulunan Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde gençlere ev yapımı kurabiyeler ikram eden Mustafa Yağcı, gençlik merkezinde bulunan gençler tarafından ilgi ile karşılandı.

Mustafa Yağcı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sohbette bulunduğu gençlere hitap eden Yağcı, ‘’Arkadaşlar bundan on yıl sonra aramızda olmayacak olan insanların gelecek on yılımızı şekillendirmelerine izin vermeyelim. Bu şehri, bu ülkeyi yönetecek olan sizlersiniz! Gelin Bolu‘yu beraber yönetelim, gençleri en iyi gençler anlar, bizim kadromuz genç, diri, genel başkanımız Türkiye’nin en genç genel başkanı. Geleceğimize sahip çıkalım.’’ Dedi.

‘’Gençlerimizin öğrenim süreçlerini desteklemek amacıyla kitap, dergi ve eğitim malzemelerine yönelik indirimler, kütüphane abonelikleri ve deneme kulüpleri oluşturacağız. Gençlerimizin, kültürel, sosyal ve akademik olarak gelişmeleri için her türlü desteği sağlayacağız.’’ Dedi.

Gelecek kaygısı ile beraber eğitim hayatlarına devam etmeye çalışan öğrencilere hitap eden Yağcı, meslek edinimi hakkında konuştu; ‘’Gençlerimizin meslek sahibi olmasına katkıda bulunmak için staj ve iş olanakları sağlayacak, mezuniyet sonrası iş bulmalarına destek olacağız. Özellikle teknik ve meslek liselerinde okuyan gençlerimize eğitim-öğretim süreci boyunca okudukları uzmanlık alanında belediye bünyesinde staj yapma imkanı vereceğiz. Bu gençlerimiz belediyelerimizden stajyer maaşı alacaklar.     

Belediyemizde sadece gençlerin çalıştığı bir proje/Ar-Ge birimi olacak. Bolu’nun dört bir yanından, özellikle gençlerden gelen önerileri, proje haline getirecek ve Bolu’nun geleceğini beraber inşa edeceğiz. Kısaca Bolu’yu siz yöneteceksiniz.” Dedi.

“Gençler sığınmacılar üzerinden siyaset yapan iktidara, yandaşlarına, paydaşlarına hepsine sorun! Bu sığınmacıları Bolu’ya kim soktu?” 

“Gençler bu seçimde önce belediyeleri, daha sonraki seçimlerde de muhalefeti ve iktidarı tamamını değiştirelim” diyen Yağcı; “Bir canbaza bak oyunu ile Boluluyu manupule etmeye çalışıyorlar. Gençler sığınmacılar üzerinden siyaset yapan iktidara, yandaşlarına, paydaşlarına hepsine sorun! Bu sığınmacıları Bolu’ya, Türkiye’ye kim soktu? Bu sığınmacıların sayısı üzerinden siyaset yapmayın, biz göndereceğiz demeyin! Hepiniz için bu söylem komik duruyor! Bunları buraya getiren zaten sizsiniz.  Madem gönderecektiniz niye getirdiniz?” diyerek sığınmacı konusunu gündem eden partilere yüklendi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir