Mustafa Yağcı seçim çalışmalarını sürdürüyor

BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mustafa Yağcı seçim çalışmalarını sürdürüyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Esnaf gezileri ile seçim çalışmalarına devam eden BTP Adayı Yağcı; esnaf ziyaretlerinde;  “Aynı şeyi yaparak farklı sonuç elde edemeyiz. Tercihlerimizi değiştirmeden, oyumuzu verdiğimiz partileri değiştirmeden farklı sonuçlar elde edemeyiz.” Dedi.

Genel Başkanımız Hüseyin Baş beyin dediği gibi; bize yüzde kaç oyunuz var diyorlar. Eğer yüksek oy alana oy vereceksen, AKP orada! CHP orada!

“Genel Başkanımızın dediği gibi; yüzde kaç oyunuz var diyorlar. Eğer yüksek oy alana oy vereceksen, AKP orada, CHP orada. Yıllardır bizi böyle uyuttular. Onlar kazanacak dediler. Siz de toplandınız. Ya herhalde bunlar kazanacak, ben bunlardan birini seçmem lazım diyerek onlara oy verdiniz. Ama bizim bir farkımız var. Biz siyaseti niye yapıyoruz arkadaşlar, çünkü bizim olan talan ediliyor! Bizim olan peşkeş çekiliyor! Bizim olan çalınıyor! Dolu Dolu Bolu diyenlerin cepleri dolu, bizim ceplerimiz boş. “ sözleriyle AKP’nin ekonomi yönetimini sloganı üzerinden eleştirdi.

Pirahmetlerde çıkacak altın sizin değil mi? Bolulunun altınına, madenine sahip çıkma vakti!

“Bakın artık gözlerini Bolu madenlerine, Bolu’da çıkacak altına diktiler, Pirahmetlere altın arama ruhsatı vermişler!  Vakti Geldi Bolu diyorlar evet vakti geldi Bolu! Bunları değişme vakti geldi. Altınına, madenine sahip çıkma vakti geldi. Bizden başka bunu dile getiren var mı? Bu madenin işletmesi hangi yabancı firmaya verilecek soran var mı?

Ben Bolu’yu sizlerle yöneteceğim. Siz neye öncelik veriyorsanız benim için öncelik olacak. Belediye bütçesinden yapacağım her bir kuruş harcamayı size sorarak yapacağım. Kuruşu kuruşuna size hesap vereceğim.” Dedi.

Siyasi partilerin harcadığı para haram

“Bolu’da siyasi partilerin bayrak, billboard, bina giydirmeye harcadığı paralar kimin cebinden çıkıyor? Şöyle düşünün eğer bu paralar bizim cebimizden çıkıyorsa haramdır, kendi ceplerinden çıkıyorsa israftır. Bu paralarla onlarca kişinin çalıştığı işletmeler kurulur. Billboardlarda eğitici, öğretici, bilinçlendirici görseller görmek istiyorsanız tercihlerimizi değiştirmeye başlayalım. Artık değiştirelim. Hepsini, iktidarını, muhalefetini, hepsini değiştirelim. Değiştirmeye belediyelerden başlayalım.” Diyerek destek istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Hamza (2 ay önce)
    Helal başkan be
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir