Muhteşem gösteri....İşte Anadolu'nun renkleri

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu ile Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü'nün birlikte düzenledikleri Anadolu'nun Renkleri adlı halk oyunları gösterisi ekiplerin olağan üstü performansıyla izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Muhteşem gösteri....İşte Anadolu'nun renkleri
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

BAİBÜ Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu ile Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü'nün birlikte düzenledikleri Anadolu'nun Renkleri isimli halk oyunları gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. BAİBÜ Kongre Merkezi  halk oyunları gösterisini izlemek için gelenlerle hınca hınç doldu. 

Halk oyunları eğitmenleri Sıdıka Kilitçi ve Yılmaz Kara koordinatörlüğünde 1 yıl boyunca gösteriye hazırlanan ekipler, Siirt, Trabzon, İzmir, Silifke, Ankara ve Bolu yörelerinin halk oyunlarını sergiledi. Kostümlerden kareografiye kadar her detayın incelikle düşünüldüğü halk oyunları gösterisinde ekiplerin sergilediği performans seyircilerden tam not aldı. Coşkulu anların yaşandığı gösteride Düzce Halk Oyunları ekibinin horon oyunu geceye ayrı bir renk kattı. Anadolu'nun Rekleri Halk Oyunları Gösterisi için BAİBÜ Konge Merkezi'ni dolduran seyirciler unutamayacakları bir gece yaşadı. 

Gecenin finalinde halk oyunları eğitmenleri ve halk oyunları ekiplerinin sahneye çıkarak birlikte oyun oynamaları ortaya muhteşem görüntülerin çıkmasını sağladı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir