Muhsin Kınacı tekrar Bolu Kızılay İl Başkanı oldu

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Cihan SAKAOĞLU - Cennet ÇAKAN

Türk Kızılay Bolu Şubesi 2022 Olağan Genel Kurulu Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın katıldı. Toplantıya katılamayan Ak Parti Meclis Üyesi Av. Hatice Dinç çelenk gönderdi. Toplantı Bolu Kızılay İl Başkanı Muhsin Kınacı, Ak Parti Bolu Millet Vekili Arzu Aydın, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol konuşma yaptı. Toplantıya cenaze dolayısıyla katılamayan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı ise internet bağlantısı ile üyelere seslendi. Toplantı üyelere Kızılay’a katkılarından dolayı Plaketlerin taktim edilmesinin ardından oylama ile devam etti. Oylamanın ardından tek üye olan Muhsin Kınacı Tekrar Bolu Kızılay İl Başkanı oldu. 

TÜRK KIZILAY’I TÜRKİYE’NİN EN GÖZDE KURUMLARINDAN BİR TANESİDİR 

Bolu Kızılay İl Başkanı Muhsin Kınacı Bolu halkına teşekkür ederek; 

‘’Genel kurulda yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmaya çalıştık. Tabi bunun en öne çıkanlarından bir tanesi de Türkiye’de bulunan 570 tane şube içinde 41 tane kritere dayalı olarak yapılan değerlendirmede 2021 yılında Bolu şubemizin birinci olması bizim için en önemli olaydı. Göreve geldiğimizden bugüne kadar geçen üç, üç buçuk yıl içerisinde gerek pandemi döneminde gerek pandemiden önce ve şu zamanda özellikle şu anda olan kar yağışı sebebiyle yolun kapanmasından dolayı çok sıkıntılar çekmekteyiz. Gerede’den Bolu Dağı’nın girişine kadar olan bölgenin beslenme noktasında sorumlusu olduğumuz için takribi 30 araçla bu mücadeleye katılıyoruz. Bununla beraber pandemi dönemi, Ramazan’daki yapmış olduğumuz yardımlar ve ayrıca 44 bin adet yemeği imal edip sefer taslarıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtmamız. Yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar sonucunda genel merkezimizin değerlendirmesiyle bizlere takribi değeri bir milyon lira civarında olan mobil aş evini gönderdiler. Biz gücümüz yettiğince her zaman ihtiyaç sahibinin yadındayız. Kapımıza gelipte benim akülü araç ihtiyacım var, kulaklık ihtiyacım var, tüp bebek yadım istiyorum diyen maddi manevi olarak kapımıza gelen hiç kimseyi boş çevirmedik. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu hamiyetle, bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Biz bunların hepsini kira gelirlerimiz ve bağışçılarımızın yardımlarıyla yapıyoruz. Türk Kızılay’ı Türkiye’nin en gözde kurumlarından bir tanesidir. Türk Kızılay’ı na destek olmanızı bekliyoruz her zaman. Allah nasip ederse yapacağımız projelerle ilk önce Bolu halkını ondan sonra da dünya üzerindeki nerde bir problem varsa oraya destek olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı. 

500’Ü AŞKIN GÖNÜLLÜMÜZLE SAHADAYIZ 

Genç Kızılay Bolu İl Başkanı Tolgahan Cücük ise; 

‘’Genel kurulumuzun hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün Muhsin Kınacı’nın aslında yeniden seçilişini kutluyoruz. 3 yıl boyunca genlere verdiği desteklerle her zaman yanımızda oldu. Kar döneminde gençler olarak bize hep sahadaydık. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Tüm gençlik faaliyetlerinde bizlere destek oldu. Bizler de şu anda 450 500’ü aşkın gönüllümüzle sahadayız aktif olarak görev yapmaktayız. Genel Kurul’da 60’ı aşkın gönüllümüzle buradayız. İnşallah yeni dönemde de güzel hizmetler vermeyi Allah biz nasip etsin. Muhsin Kınacı başkanımıza hayırlı olsun İnşallah.’’ dedi.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir