Muharrem İnce sahaya indi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kurmayları ve kendisine gönül veren on binlerce vatandaş ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Muharrem İnce sahaya indi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kurmayları ve kendisine gönül veren on binlerce vatandaş ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Hem Atatürk, hem de İsmet Paşa için Fatiha duası okuyan İnce, Anıtkabir Anı defterine  “Kurduğunuz Cumhuriyeti, emanet ettiğiniz gençlerle birlikte ilelebet yaşatacağız” diye yazdı. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı İnce, saat 12:30’da Genel Merkez binası önünden kurmayları ile bindiği seçim otobüsü ile Anıtkabir’e hareket etti. Yurdun dört bir yanından gelen partililer tarafından “Aslanı Yol” girişinde karşılanan İnce, yoğun sevgi gösterileri arasında Anıtkabir’e yürüdü. Anıtkabir Muhafız Alayı askerleri tarafından karşılanan İnce ve beraberindekiler saat 13:00’de Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu alana ulaştı. Burada bir dakikalık saygı duruşunun ardından Atatürk’e Fatiha duası okuyan Cumhurbaşkanı adayı İnce, İsmet Paşa’nın mezarı başında da ayrıca durdu. İsmet Paşa için de Fatiha duası okuyan Muharrem İnce, Misak-ı Milli Kulesindeki Anıtkabir Anı Defterine şunları yazdı;

"ATATÜRK’E SÖZ VERDİ”


Ey Büyük Atatürk, Açtığın yolda, gösterdiğin hedefte durmadan yürüyeceğime, akıl, ahlak ve adalet mirasınıza sonuna kadar sahip çıkacağıma and içerim. Kurduğunuz Cumhuriyeti, emanet ettiğiniz gençlerle birlikte ilelebet yaşatacağız. Ruhunuz şad olsun.

BOLU'YA GELİYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 9 Nisan Pazar günü Bolu'ya gelecek. İnce'nin Pazar günü günü saat 13.00’de Belediye Meydanında bulunan Köroğlu Anıtı'nın önünden tüm Türkiye'ye mesaj vermesi bekleniyor. İnce, geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından "Biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Bütün PKK'lılar, kaçak FETÖ'cüler herkes ateş ediyor bize. Biz de Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz" açıklamasını yapmıştı. 
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir