Muhammed Emin Demirkol her daim sahada

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün büyük bölümünü sivil toplum kuruluşlarını ve muhtarları ziyaret ederek geçiren Demirkol, aday gösterilmesi halinde Bolu için hayata geçirmeyi planladığı projeleri de anlatıyor.

Muhammed Emin Demirkol her daim sahada
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Uzun yıllar Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan ve Bolu halkının yakından tanıdığı Muhammed Emin Demirkol, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı dönemde her kesim tarafından takdir edilen Demirkol'a vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretlerinde partisinden aday gösterilip seçilmesi halinde Bolu için hayata geçireceği projeleri de vatandaşlarla paylaşıyor. AK Parti'nin genç aday adayı Demirkol, Bolu'nun hem bulunduğu konum hem de sahip olduğu doğal güzelliklerle çok özel bir şehir olduğuna dikkat çekerek, iyi bir yönetim anlayışı ile Bolu'yu gerçek anlamda bir dünya kenti yapacaklarını vurguluyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir