Miniklere Afet Eğitimi

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) işbirliğinde düzenlenen Afet Eğitim Programı’nın ilki Yaşam Kent Mahallesi kapalı semt pazarında gerçekleşti.  Programa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, okul müdürleri, daire müdürleri, AFAD yetkilileri, öğretmenler ve Bolu’nun farklı okullarında eğitim gören anaokulu ve ilkokul öğrencileri katıldı.

Proje kapsamında öğrenciler kurulan stantları ve eğitim atölyelerinde gezerek afetlere karşı nasıl tedbir alınmasını ve bir afet sırasında neler yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirildi. Program kapsamında farklı oyunlarla minik öğrencilere afet eğitimi verildi. Zaman zaman protokol üyelerinin de öğrencilerle birlikte oyunlara katılması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Programda katılımcılara yangın, sel ve deprem konulu bilgilendirme kitapçıkları da dağıtıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir