Milletvekili İsmail Akgül TBMM'de Tanju Özcan'ı anlattı

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında, Başkan Tanju Özcan için “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmamıştır.” dedi.

Milletvekili İsmail Akgül TBMM'de Tanju Özcan'ı anlattı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisi̇nin haftalık olağan TBMM Grup Toplantısına katıldı.

Akgül, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görev süresince yaptıklarını sert bir dille eleştirdi. Akgül, Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyaladığını söyledi.  

“5 YILDIR BOLULU VATANDAŞLARIMIZI OYALAMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMAMIŞTIR” 

Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyalamaktan başka bir şey yapmadığını ifade eden Akgül, “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmayan mevcut Bolu Belediye Başkanı, yatırım yapmak bir yana Bolu’nun parasıyla yapılan konserve fabrikasını satmış, emekçilerin alın terini ödememiş ve belediye bütçesini dahi gereğince yönetemeyip, belediyemizde satmadık arsa bırakmamıştır.” dedi.  

Özcan’ın, Belediye çalışanlarının tazminatını 6 ay sonra ödeyerek mağdur ettiğini söyleyen Milletvekili Akgül, “Belediye çalışanlarının tazminatlarını 6 ay sonra ödeyerek mağdur eden, mantar üreticilerimizin paralarını ödemeyen Bolu belediye başkanı bir taraftan göçmen sorunu diyerek demagoji yapmakta diğer taraftan belediye taşeronlarında yabancı sığınmacıları çalıştırmaktadır.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞINDA HER İŞLE UĞRAŞAN BAŞKAN” 

Özcan’ın belediye başkanlığı haricinde her işle uğraştığı değerlendirmesinde bulunan Akgül, “Belediye başkanlığı haricinde her işle uğraşan, Bolu’ya hizmet etmek yerine ulusal siyasetle uğraşan, genel başkan belirlemeye çalışan mevcut Bolu Belediye başkanı geçen günkü bir röportajında ‘3,5 yılda ancak belediye kadrolarını oluşturabildim. Farkındayım son bir yıldır hizmet etmeye çalışıyorum’ diyerek adeta Bolulu hemşerilerimizin aklıyla dalga geçmektedir. Bu açıklama ‘ben yöneticiliği beş yılda öğrendim, hizmet etmeyi de gelecek beş yılda ancak öğrenirim.’ demektir. Bolu’nun kaybedecek zamanı yoktur. Biz bir yıl içinde Bolu’da çığır açmayı planlıyoruz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir