MHP'de hareketli günler

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde MHP Bolu teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Ülkücüler Cumhur İttifakı adayının MHP çatısı altında ya da partinin seçime tek başına girmesi için gece gündüz çalışıyor. Milletvekili İsmail Akgül ve İl Başkanı İlhan Durak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler.

MHP'de hareketli günler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Bülent VELİOĞLU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Akgül ve Durak’ın Ankara programı kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Genel Başkan Devlet Bahçeli ziyaret edildi. Ziyaretler sosyal medyadan duyuruldu.

İlhan Durak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Türkmenbeyimiz, Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi, MHP Bolu Milletvekilimiz Sn. İsmail Akgül ile birlikte makamında kabul buyurdular. Liderimizin hayır dualarını, emir ve talimatlarını aldık. Cenab-ı Allah Liderimizi başımızdan eksik etmesin” ifadeleriyle duyuruldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • İsmail (4 ay önce)
    İnşallah Allah'-ın izni ile Cihan BAŞARAN başkanımız kazanacaktır
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir