MHP ve AK Parti'nin seçimlerde izleyeceği yol belli oldu

2024 yerel seçimleri öncesinde kamuoyunda tartışılan ‘Bolu’da ittifak olacak mı?’ sorusuna yanıt geldi. Net olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu’da seçime ayrı ayrı gireceği öğrenildi.

MHP ve AK Parti'nin seçimlerde izleyeceği yol belli oldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

ÖZEL HABER:Bülent VELİOĞLU

Bolu’da 2024 yerel seçim havasına siyasetçiler yavaş yavaş girmeye başladı. 2024 yerel seçimleri öncesinde kamuoyunda sıkça tartışılan ‘Bolu’da AK Parti ve MHP ittifakı olacak mı?’ sorularının net cevabı belli oldu. Net olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu’da seçime ayrı ayrı girecek.

ADAYLAR HENÜZ BELLİ OLMADI

MHP’nin muhtemel adayı mevcut İl Başkanı İlhan Durak olarak görülürken, AK Parti’nin mevcut aday adayları ise Mustafa Deverenli, Muhammed Emin Demirkol, Süleyman Özbağ, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan isimlerinden oluşuyor.

22 İLDE AK PARTİ VE MHP SEÇİME AYRI GİRECEK.

Öte yandan yerel seçimlerde 22 ilin daha ittifak yapmayacağı öğrenildi. Afyon, Akrasaray, Amasya, Bayburt, Bolu, Çankırı, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak ve Yozgat illerinde AK Parti ve MHP ayrı ayrı adaylarını çıkartacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir