METE YARAR BOLU'NUN KAHRAMANLARINI ANLATTI

METE YARAR BOLU'NUN KAHRAMANLARINI ANLATTI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu “Her Yönüyle Afrin Harekatı” konulu konferansa katıldı. Yarar, konuşmasında Zeytin Dalı operasyonunun neden yapıldığını ve operasyonla nelerin elde edildiğini açıkladı. Salonu dolduran yüzlerce kişiye Bolu adının dün Kıbrıs için, Şırnak için, Hakkari için, Yüksekova için ne ise Afrin için de aynı anlama geldiğini söyleyen Yarar, Zeytin Dalı Harekatı'nda Bolu Komando Tugayı'nın kahramanlığı ile operasyona damga vurduğunu belirtti. 2. Komando Tugay'ının Bolu'nun gurur kaynağı olduğunu da ifade eden Mete Yarar, "Bolu halkı bu güzide tugayla ne kadar gurur duysa azdır"  dedi. 

Konferansın ardından Mete Yarar’a, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. İbrahim Sena Arvas tarafından Bolu’nun simgesi olan Köroğlu Heykeli hediye edildi. Yarar, daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir