Meral Akşener ''Ben sizin helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Mayıs seçimleri için Bolu Kent Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Miting alanından vatandaşlara seslenen Akşener, başbakanlık için ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesi için oy istedi.

Meral Akşener ''Ben sizin helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum''
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER- M.Yusuf TUĞRUL

KAMERA- Sude KAHRAMAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Mayıs seçimleri için Bolu'da vatandaşlara buluştu. Kent Meydanı'nda binlerce vatandaş tarafından sloganlar eşliğinde karşılanan Akşener, vatandaşlardan helal oy alarak başbakan olmak istediğini ifade ederek,  ‘'Ben sizin helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum. Pazarlıklarla olmak istemiyorum. Siz eğer beni başbakanlığa layık görüyorsanız oy vereceksiniz. İYİ Parti'ye oy vereceksiniz. Ve bu ucube sistemin değişmesini istiyorsanız, Türkiye'nin yeniden nefes almasını istiyorsanız da 13'üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceksiniz. Ve bu ülke feraha çıkacak. Şimdi bakın. Bir sürü şey anlattım. Bana pek çok şey söylendi. Allah'ıma şükür hırsız diyemediler” dedi.

“BÜTÜN İFTİRALARA RAĞMEN AYAKTA KALDIK”

Akşener, tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kaldıklarını ve harama el uzatmadıklarını vurgulayarak,  “Sayın Kılıçdaroğlu'na da pek çok şey söylendi. Ama ona da hırsız diyemediler. Dolayısıyla bütün iftiralara rağmen, bütün linçlere rağmen, bütün hakaretlere rağmen biz ayakta kaldık. Niye ayakta kaldık? Harama el uzatmadığımız için. Niye ayakta kaldık? Size inandığımız için. Onun için harama inanan, helale inanan, kul hakkına inanan bir insan olarak ve insanlar olarak sizlerin helal oylarınızla seçilmek istiyorum. Sizlerin oylarınızla başbakan olmak istiyorum. Ve aynı dürüstlüğe sahip gerçekten hiçbir harama el uzatmamış, dürüst, namuslu, sakin, sinirlenmeyen ikide bir atarlanmayan, giderlenmeyen Sayın Kılıçdaroğlu'na da oy istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir