Manzarayı gören ev sahibi kiracıları evden attı

Manzarayı gören ev sahibi kiracıları evden attı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz günlerde TLC televizyonunda yayınlanan Temizlik Avcıları programı, Bolu’da üniversite okuyan 5 gencin evine konuk oldu. Evdeki pis görüntünün videosu kısa sürede sosyal medya üzerinden tüm Türkiye’de yayılmaya başladı. Video Türkiye’de fenomen hale gelince üniversitelilerin başına gelmeyen kalmadı. Programı izleyen ev sahibi önce gençlerden hesap sordu, ardından da evden çıkarttı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi 5 genç, ev sahibinin isteği üzerine evden çıkmak zorunda kalırken yeni bir ev aramaya başladı. Ancak kaldıkları evin pis görüntüsü herkes tarafından izlenince ev sahipleri, öğrencilere ev vermek istemedi. Öğrenciler yaşadıkları şehirde kaldı.

TANJU ÖZCAN’A SESLENDİLER

BAİBÜ öğrencisi üniversiteliler, Show TV’nin haber bültenine konu oldu. Yayınlanan program sonrası başlarına geleni anlatan üniversiteliler yaz okulunun başladığını, ancak kalacak ev bulamadıkları için Bolu’ya gelemediklerini söylediler. Üniversiteliler ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da bir çağrıda bulunarak kendilerine ev için kefil olmaları halinde bu durumun bir daha yaşanmaması için söz verdiler.

Haber: Özgür Bolu

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir