"Küçük esnafımızı yok olmaya mahkum kaderinden kurtaracağız"

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, 24 Mart Pazar günü Hastane caddesi ve İsmet Paşa caddesi esnafını ziyaret etti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Esnafın derdini dinleyip onlarla sohbet eden Yağcı; ‘’ Doğrudan demokrasiyi hayata geçirerek her mahallede düzenli olarak mahalle sakinlerimizin bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabileceği mahalle konseyleri veya topluluk toplantıları düzenleyeceğiz. Bu toplantılarda mahallemizdeki öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini birlikte konuşacağız. Böylece esnafımızın ne derdi varsa bizim derdimiz olacak, esnafımızın ne derdi varsa beraber çözeceğiz. Küçük esnafımızı yok olmaya mahkum kaderinden kurtaracağız.’’ dedi.

Yolda karşılaştığı genç seçmenlere de kulak veren Yağcı; ‘’. Eğitim sürecinde kendini geliştirme ve dijitalleşen dünyaya yetişme çabasında maddi açıdan pek çok zorlukla karşılaşan gençlerimize finansal açıdan destek olacağız. Barınma sorunlarına etkili çözümler getirerek gençlerimizin eğitim sürecini aktif bir şekilde destekleyeceğiz. Haksız para akışının kesilmesi ve belediye işlerinde gereksiz harcamaların bitirilmesiyle gençlere burs fonu oluşturacağız. Gençlerin gelecek kaygısı yüzünden eğitim aldıkları alandan farklı pozisyonlarda çalışmak zorunda bırakılmalarını engelleyecek çalışmalar geliştirecek ve belediye bünyesinde mesleklerine uygun pozisyonlarda çalışma imkanları sağlayacağız.’’ dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir