Köpeğe çarpmamak için önce yoldan çıktı sonra alevlerin arasında kaldı

Bolu - Mudurnu Karayolu Mangırlar mevkiinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Hacer Bakan aracıyla şarampole uçtu. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yanmaya başlayan araçtan son anda çıkan Hacer Bakan kazadan yara almadan kurtulurken, Lpg'li olduğu öğrenilen araç dakikalar içerisinde küle döndü.

Köpeğe çarpmamak için önce yoldan çıktı sonra alevlerin arasında kaldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Mudurnu istikametinden Bolu'ya doğru ilerleyen 25 AL 888 plakalı aracın sürücüsü Hacer Bakan, Mangırlar Köyü sapağında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Bakan'ın aracı yol kenarındaki dere yatağına uçtu. Araç yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yanmaya başladı. Hacer Bakan, hızlı bir şekilde alev alan araçtan çıkarak hayatını kurtardı. Lpg'li olduğu öğrenilen araç kısa sürede alevlere teslim oldu. Çevredeki otların da tutuşmaya başladığı yangına bölgede bulunan Orman Müdürlüğüne bağlı arazöz ve Mudurnu İtfaiyesi müdahele etti. İtfaiye ekipleri hem yanan aracı hem de otları söndürerek yanıngının büyümesini önledi. Yangın sonucunda araç adeta küle döndü. Araç sürücüsü Hacer Bakan ise tüm olup biteni göz yaşları içerisinde izledi. Kazayı haber alan Bakan'ın yakınları olay yerine gelerek kadın sürücüyü teselli etmeye çalıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir