K.K.T.C Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar bir dizi etkinlik ve açılış için geldiği Bolu'da resmi törenle karşılandı. İlk olarak Bolu Valiliği'ni ziyaret eden Ersin Tatar Bolu Valisi Erkan Kılıç'la bir araya geldi.

K.K.T.C Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği Bolu Şubesi'nin daveti ile bir dizi etkinlik ve açılşa katılmak için Bolu'ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ilk olarak Bolu Valiliği'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar için düzenlenen resmi karşılama töreninde Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, MHP İl Başkanı İlhan Durak, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Bolu Şube Başkanı Em. Kıd. Bin. Ahmet Şerafettin Yamaner ve daire başkanları hazır bulundu. 

Valilik önünde resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, protokol üyeleri ile selamlaştıktan sonra tören mangasını selamladı. Tatar ve beraberindeki heyet daha sonra Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın makamına geçti.

.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir