Kendi sahamızda kayıplardayız

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında oynanan Boluspor-Pendikspor maçında ilk yarı 1-1 berabere kapandı. İkinci yarıda Pendikspor'un 2 gol daha atmasıyla maç 3-1 bitti. Boluspor, Pendikspor'a kendi sahasında mağlup olarak mevcut puanı 34'de kaldı.

Kendi sahamızda kayıplardayız
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Boluspor, kendi sahasında Pendikspor'u ağırladı. 41. dakikada sakatlık nedeniyle oyun durdu ve taç atışı ile devam etti. Pendikspor'un taca attığı topu Boluspor'dan Kayamba Ngandu, topu rakip kaleciye atmak isterken direkt ağlara gönderdi. Bu dakikada Boluspor 1-0 a yükseldi. Bu golün ardından Bolusporlu oyuncular, Pendiksporlu Hasan Kılıç'ın santradan giderek Boluspor'a gol atmasına izin verdi. Bunun ardından skor 1-1 oldu. İlk yarıya 4 dakika ilave edildi ve berabere kapandı. Maçın 78. dakikasında Pendiksporlu oyuncu Kappel'in golü ile skor 2-1'e yükseldi. Karşılaşmanın sonuna 8 dakika ilave edildi ve Pendikspor bir gol daha attı. Görkem'in golü ile skor 3-1 oldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca Boluspor, Pendikspor'a kendi sahasında yenildi. Boluspor, mevcut puanı 34'de kaldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir