Kazanmak kadar sürdürmekte önemli

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti’de hafta sonu gerçekleşen İYİ Parti olağan il yönetim kurulu kongresi sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen TV Bolu’ya değerlendirmeler yaptı. Şen vatandaşın partiye gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. Mansur Şen şu değerlendirmeleri yaptı:

TÜRKİYE’NİN İYİ PARTİ’YE İHTİYACI VAR

İYİ Parti hareketine mensup olan vatandaşlarımızın hepsi partimize gönüllülük esasıyla bağlı oldukları için böyle günlerde de partilerine sahip çıkıyorlar. İYİ Parti hareketinin Türkiye’nin ihtiyacı olan bir hareket olduğunu belirtmemiz lazım. Burada toplanan insanların hepsi vatanlarına milletlerine milli ve manevi değerlerine sahip vatandaşlarımız. Kongremize partili arkadaşlarımızın vatandaşlarımızın katılım göstermesinden memnuniyet duyuyoruz. Kongremizin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ahmet Başkanım ve ekibine de başarılar diliyorum.

SEÇMEN ÜZERİNDE BÜYÜK BİR BASKI VAR

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve cesur duruşu ülke genelinde etkili oluyor. İlkelerinin sonuna kadar arkasında duruyor asla bir yalpalama yapmıyor. İfadelerimizi net söyleyebiliyoruz. Vatan ve milletle ilgili konularda net duruşlar sergiliyor. Bu durumda vatandaşımızı pozitif yönde etkiliyor. Vatandaşın partimize olan ilgisinin hızla artmasını bekliyoruz. Bu durum gerçekleşirken elbette bazı engellemelerle karşılaşıyoruz. Seçmen üzerinde büyük bir baskı var. Politik ve siyasi baskılar var. Buna rağmen çok yeni bir parti olmasına rağmen vatandaş tarafından kabul edilmiş ve büyümeye yelken açmıştır. Tahmin ediyorum bu durum önümüzdeki günlerde katlanarak sürecektir. Biz bu inançtayız kadrolarımızda bu işe gönül veren arkadaşlarımızın inancı bu yönde. İnşallah daha başarılı sonuçlar alacağız. Hizmet yolunda bizim kadrolarımız hazır. Yeni yönetimimiz yeniden teşekkül etti. Bu arkadaşlarımız Bolu için yeni projeleri ortaya koyacaklar. Bolu’nun ihtiyaçlarını proje şeklinde sunacaklar. Hep beraber birbirimize yardımcı olacağız. Bizler üzerimize düşenleri yapmaya çalışacağız. Diğer arkadaşlarımız kendilerine düşenleri yapmaya çalışacaklar.

KIYMETİNİ BİLMEMİZ LAZIM

Bolu’da güzel bir birliktelikle millet ittifakının sayesinde bir belediye kazandık. Bununda kıymetini bilmemiz lazım.  Belediye başkanımız Tanju Özcan konuşmasında da belirtti kazanmanın yanında bu durumu muhafaza etmek ve sürdürmek daha önemli. İşimiz daha da zorlaştı aslında. Bu durumunda bilincindeyiz. Hepimiz dikkatli olmak zorundayız. Güzel işler yapmak zorundayız. Hata yapmamız gerekiyor. Ben arkadaşlarımıza ve iyi niyetlerine inanıyorum. Bizim meclis üyesi arkadaşlarımızda bu konuda çok başarılılar. İnşallah iyi olur. Bizler iyi işler yapmaya çalışıyoruz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Eşref AŞKAR 27 dönem İYİ parti millet vekili aday (3 yıl önce)
    Başarınızın devamını diliyor tebrik ediyorum. Biz bundan sonraki seçimlerde ön seçimle halkın sevdiği ve halkta karşılığı olan insanlarla yola devam edeceğiz yani emaneti ehline vereceğiz sayğılarımla
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir