Karate Antrenör Kursu Bolu'da

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Karate Federasyonu koordinesinde 13-19 Şubat 2023 tarihlerinde Bolu’da ilk defa düzenlenecek olan Karate 1. kademe yardımcı antrenör kursuna lise mezunu sporcular katılabilecek.

Karate Antrenör Kursu Bolu'da
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Karate Federasyonu koordinesinde 13-19 Şubat 2023 tarihlerinde Bolu’da ilk defa düzenlenecek olan Karate 1. kademe yardımcı antrenör kursunda, Karaçayır Çok Amaçlı Spor Salonu Muaythai bölümünde özel antreman bilgisi, oyun kuralları ve teknik-taktik eğitimler verilecek. Antrenör kursuna, Bolu'dan Burak Coşkun ve İlker Akbayır katılacak. Kurs yöneticiliğini Bolu Karate antrenörlerinden İbrahim Damar'ın üstleneceği kursta, oyun kuralları dersini Fatma Aktepe, özel antrenman bilgisi dersini Murat Kıroğlu, teknik taktik derslerini ise Mustafa Batman ve Doğanay Kaya verecek. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir