“Karacasu’yu Bolu’nun ve Türkiye'nin Venedik’i yapacağız”

Karacasu da seçim çalışmalarını yürüten Bağımsız Türkiye Partisi Karacasu Belediye Başkan Adayı Emrah Karakaya Karacasu için gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerini TV Bolu mikrofonlarına anlattı.

“Karacasu’yu Bolu’nun ve Türkiye'nin Venedik’i yapacağız”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Değişim, yenilik ve yeni bir jenerasyona yönetimi teslim etmek için Karacasu’nun hazır olduğunu belirten Karakaya belde halkı tarafından ev ziyaretlerinde çok sıcak karşılandığını, gençlerin aktif siyasette yer alması gerektiğini ve halkın bu durumdan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Her akşam ev ev dolaştığını söyleyen Karakaya, “Biz gençlerin bakış açıları her zaman farklıdır. Bizler gelecek nesilleri de düşünüp buna göre proje üretiyoruz. Hazırladığımız projeler 7’den 70’e herkese faydalı olacak. Yoksa harcanan paranın hesabını veremeyiz. Uzun soluklu vizyoner projelerimiz var. Başkanlardan biri yapıp, diğeri yıkar ise halkımıza bunun hesabını asla veremeyiz.” Dedi. 

“İktidar bizden olmayan belediyeye hizmet yok diyor fakat sizden olanın da yüzüne bakmadınız be kardeşim” 

Ayırca Karakaya, “Bir belde görüyorum, hak ettiği değeri bulamayan, bölgede yıldız gibi parlaması gerekirken köy olma yolunda ilerleyen. Hizmet getiren olmamış, yatırım yapılmamış, her şeyden mahrum bırakılmış, beldemizin gelişmesi için tek bir çaba harcanmamış. Belediye iktidar partisinde olmasına rağmen yatırım almamış, en basit alt yapısı bile güçlendirilmemiş. Daha önce söylediğimiz gibi biz ilk önce alt yapıyı değiştireceğiz. İktidar ve yanlısı partinin yönetiminde 3 dönem geçiren bir beldenin bu denli geri kalması kabul edilemez. İktidar bizden olmayan belediyeye hizmet yok diyor fakat sizden olanın da yüzüne bakmadınız be kardeşim.” Diyerek mevcut belediye başkanı ve geçmişte belediye başkanlığı yapan, iktidar partisi ve iktidar ortağı partilerin başkanlarını eleştirdi. 

“Karacasu’yu Bolu’nun ve Türkiye'nin Venedik’i yapacağız.” 

Projelerini anlatan Karakaya, “Beldenin ortasından geçen ve uzunluğu yeterli olan kanalımızı öyle değerlendireceğiz ki Karacasu’yu Bolu’nun ve Türkiye'nin Venedik’i yapacağız. Kanalda yapılacak çevre düzenlemeleri ve temizlik çalışmaları ile sulama kanalı kano gezilerinin yapıldığı turistik bir yapay dere halini alacak. Yaptığımız incelemeler sonucunda gördük ki beldemiz turizm merkezi olmaya çok elverişli. Rafting için de uygun noktalar belirlenerek, doğal ve yapay rafting parkurları ile bu spor dalını da beldemizde faaliyete geçireceğiz. 

Karacasu için "var bir hayalimiz" derken şaka yapmamıştık.” Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir