Karacasu'nun artık bir umudu var

MHP Karacasu belediye Başkan Adayı Ali İrfan Dülger, Karacasu için bütün gücüyle çalışacağını ve Karacasu halkı ile birlikte beldeyi hak ettiği yere ulaştıracağını söyledi.

Karacasu'nun artık bir umudu var
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Termal kaynaklarına ve doğal güzelliğine rağmen bir tülü yıldızı parlamayan ve hak ettiği yere ulaşamayan Karacasu’nun artık bir umudu var. MHP Karacasu Belediye başkan Adayı Karacasu’yu şaha kaldıracak vizyon proje ve fikirlerle beldeye umut olacak. MHP Karacasu Belediye Başkan Adayı Ali İrfan Dülger geçmişten bugüne beldede atılması gereken adımların bir türlü atılmadığını şu sözlerle ifade etti “Ben bütün ömrünü Karacasu’da yaşamış ve beldesine aşık bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak ilerleyen günlerde kamuoyuna duyuracağımız proje ve çalışmalarla İnşallah memleketimizi hak ettiği yere hep birlikte ulaştıracağız. Karacasu halkına güveniyorum. Burada yaşayan belde halkımızla birlikte İnşallah Karacasu Bolu’nun parlayan turizm yıldızı olacak.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir