Kadın adaydan çiçek gibi vaatler

Yaklaşan yerel seçimler öncesi yaşadıkları mahallede muhtar olmak isteyenler de saha çalışmalarına başladı. Beşkavaklar Mahallesi'ni çiçek gibi yapacağını söyleyen Buse Aydemir de kadın muhtar adaylarımızdan bir tanesi. Beşkavaklar Semt Pazarında seçim çalışmalarına başlayan Aydemir, Bolu'nun eski mahallelerinden biri olan Beşkavaklar Mahallesine kadın elinin değmesi gerektiği görüşünde.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: İlayda Gül Demir - Emre Aydın

Seçim çalışmalarına ilk olarak Beşkavaklar Mahallesi Semt Pazarından başlayan Buse Aydemir, pazara gelen mahalle sakinlerine yapacaklarını anlattı. Özellikle pazara gelen kadınlardan yakın ilgi gören Aydemir, pazar esnafının sorunlarını da dinledi. Seçildiği takdirde, Beşkavaklar Mahallesini, insanların çiçekler arasından yürüyeceği, çiçek kokularının etrafı sardığı çok özel bir mahalle haline dönüştürmeyi hedeflediğini söyleyen Aydemir, "Çoğu kişi mahallemizin eksiklerinden bahsediyor. Ben mahallemi seviyorum ve mahallemizde çok fazla eksik olduğunu düşünmüyorum. Fakat ufak güzel tatlı dokunuşlara ihtiyacı var mahallemizin. İlk önce hayata geçireceğim icraatlardan biri çocuk parklarına güvenlik kameraları koymak olacak. Bence çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için her parkta güvenlik kamerası olması gerekiyor. Bir de mahallemizde çiçek kokusu eksik. Elimden geldiği kadarıyla müsait olan bölgelere fidan dikip insanların yürürken çiçek kokusuyla ve çiçeklerin arasından yürümelerini istiyorum. Kadın bir muhtar adayı olarak mahallemizi çiçek gibi yapmak istiyorum. Bizim bir sloganımız var orada da belirttiğimiz gibi 'Kadın eli değerse dünya değişir'. Benim fikrim mahallemize bir kadın elinin değmesi gerektiği yönünde" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir