İzzet Baysal Vakfı'nın yatırımları hızla devam ediyor

Kılıçarslan Mahallesinde 5 ay sonra bitmesi planlanan Aile Sağlığı Merkezi inşaatını Bolu Valisi Erkan Kılıç yerinde inceledi ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinden bilgiler aldı. Vali Kılıç, İzzet Baysal Vakfı’nın Bolu’ya yaptığı yatırımların hiçbir zaman unutulmayacağını ifade ederek “Sağlık alanında İzzet Baysal Vakfının yapmış olduğu yatırımlar tüm hızı ile devam ediyor. Aynı zamanda eğitim ve diğer alanlarda da İzzet Baysal Vakfının Bolu’ya yapmış olduğu katkılar ve destekler hiçbir zaman unutulmayacak.” dedi.

İzzet Baysal Vakfı'nın yatırımları hızla devam ediyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEYNEP SUDE YAVUZ

İl Sağlık Müdürlüğü ve İzzet Baysal Vakfı’nın talepleri doğrultusunda Haziran ayında belediye meclisine sunulan ve oy birliği ile kabul edilen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen, Masal Park’ın yanında bulunan arazide inşaatı başlayan Aile Sağlığı Merkezi’ni Bolu Valisi Erkan Kılıç yerinde inceledi ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinden bilgi aldı. 

“KASIM AYI GİBİ BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Meterelliyöz, inşaatın toplamda 5 ay süreceğini belirterek “Burası toplamda 414 metrekare 202 metrekare oturma alanı 212 de ikinci kat olarak. 9 polikliniği, ıslak hacimleri, atık odaları, dinlenme odası, asansörü. Toplamda 5 ay sürecek. Kasım ayı gibi bitirmeyi hedefliyoruz. Şuan da temelini attık. Dolgularını yapacağız. 1 hafta 10 güne kadar da giriş katını zemin katını perdeleme ve kolonlama yapacağız. Dediğim gibi kasım ayı gibi teslim etmeyi düşünüyoruz İl Sağlık Müdürümüze.”  dedi.

“İZZET BAYSAL VAKFI HER ZAMAN BOLU HALKININ YANINDA”

İzzet Baysal Vakfı’nın her zaman Bolu halkının yanında olduğunu belirten Vali Kılıç, “Kılıçarslan Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek inşallah 5 ay sonra. Teşekkür ediyoruz. İzzet Baysal Vakfı her zaman Bolu’nun yanında vatandaşlarımızın yanında. İzzet Baysal’ı rahmet ve şükranla anıyoruz. Sizlerde Mütevelli Heyeti üyesi olarak her zaman İzzet Baysal Vakfı olarak Boluluların, Valinin yanındasınız. Teşekkür ediyoruz. İl Sağlık Müdürümüze de teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

“İZZET BAYSAL VAKFI’NIN BOLU’YA YAPMIŞ OLDUĞU KATKILAR HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK”

5 ay sonra yapımının tamamlanması planan Aile Sağlığı Merkezi’nin Bolu’da önemli bir sorunu çözeceğini ve vatandaşların daha kısa süre içerisinde sağlık hizmetlerinden faydalanabileceklerini ifade eden Vali Kılıç, İzzet Baysal Vakfı’nın Bolu’ya yapmış olduğu yatırımların hiçbir zaman unutulmayacağını da ekleyerek, “Bu bölge de Aile Sağlığı Merkezine ihtiyaç vardı. Bu ihtiyaçta İzzet Baysal Vakfımızın desteği ile inşallah 5 ay sonra hizmete girecek ve buradaki önemli bir sorunumuz da çözülmüş olacak. Diğer Aile Sağlığı Merkezlerinin yükü de hafiflemiş olacak ve bu bölgedeki vatandaşlarda daha kısa bir mesafede daha kısa bir zaman süresi içerisinde sağlık hizmetine de kavuşmuş olacak. Tekrar İzzet Baysal’ı rahmetle anıyoruz. Mütevelli Heyeti üyelerini, İl Sağlık Müdürümüzü ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sağlık alanında İzzet Baysal Vakfı’nın yapmış olduğu yatırımlar tüm hızı ile devam ediyor. Aynı zamanda eğitim ve diğer alanlarda da İzzet Baysal Vakfının Bolu’ya yapmış olduğu katkılar ve destekler hiçbir zaman unutulmayacak. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşaat yeni başladı ama hızla bitecek inşallah.” Diye konuştu.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir