İYİ Parti Mansur Şen'le sahaya inmeye hazırlanıyor

Mayıs 2023 Genel Seçimlerinden sonra dağılan millet ittifakını oluşturan partilerin yerel seçimlerde nasıl bir strateji uygulayacağı kamuoyunda en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İttifakın 2. büyük partisi İYİ Parti'nin seçimlere bağımsız olarak katılacağını açıklamasının ardından, İYİ Parti Bolu il teşkilatlarında da hareketlilik başladı. 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Adayı Tanju Özcan'ı destekleyen ve kazanmasında büyük rol oynayan İYİ Parti'nin Mart 2024 seçimlerinde hangi ismi aday göstereceği belli oldu. İYİ Parti, Bolu halkının yakından tanıdığı Mansur Şen'le sahaya inmeye hazırlanıyor.

İYİ Parti Mansur Şen'le sahaya inmeye hazırlanıyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti'nin 2024 Yerel Seçimlerine hür ve bağımsız girme kararı vermesinin ardından, gözler Millet İttifakının 2019'ta kazandığı belediyelere çevrildi. 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Adayı Tanju Özcan'ı ortak aday gösteren Millet İttifakı seçimden zaferle çıkmıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yönetim kadrosunda başkan yardımcısı olarak görev yapan Mansur Şen bir süre sonra görevinden istifa etmişti. 

Milliyetçi camiada tanınan bir isim olan Mansur Şen'in İYİ Parti'nin Bolu Belediye Başkanı Adayı olacağı kamuoyu gündemini meşgul etse de, parti yetkilileri tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Seçim takviminin yaklaşmasıyla birlikte İYİ Parti'nin aday belirleme süreci de hız kazandı. İYİ Parti Bolu teşkilatlarının, Bolu halkının yakından tanıdığı Mansur Şen isminde uzlaştığı edinilen bilgiler arasında. 

HESAPLARI DEĞİŞTİRECEK ADAY

2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'nin desteğini alarak Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Tanju Özcan'ın, 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'nin güçlü bir isimle seçime girmesi halinde seçmen bazında bu desteği tekrar alıp alamayacağı merak konusuydu. İYİ Parti'nin Mansur Şen'le seçim yarışına katılması, İYİ Partili seçmeni kendi partilerinin etrafında toplamasının yanında CHP'li küskün seçmenlerin de İYİ Parti'nin adayına yönelebileceği yapılan yorumlar arasında.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir