İsveç'te doğup büyüyen Bolulu hemşehrimiz "Lafla sloganla Avrupa Kenti olunmaz"

İsveç’te doğup büyüyen fakat ata toprağı Bolu’dan hiç kopmayan Sibel Kocagözoğlu, gönül verdiği İYİ Parti’den Bolu Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Kısa bir süre önce Stockholm’den memleketi Bolu’ya yerleşen Kocagözoğlu katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalar yaptı.

İsveç'te doğup büyüyen Bolulu hemşehrimiz
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Stockholm’de doğan orada büyüyen fakat ait olduğu topraklarla bağını hiçbir zaman koparmayan Sibel Kocagözoğlu, kısa bir süre önce memleketi Bolu’ya yerleşti. Bolu’ya katkı sağlamak için siyasetin daha doğru bir yol olduğunu düşünen Kocagözoğlu, gönül verdiği İYİ Parti’den belediye meclis listesine girmeyi başardı. 4 çocuk annesi Sibel Kocagözoğlu memleketi Bolu’ya yerleşse de bir ayağı halen Stockholm’de. 

Sibel Kocagözoğlu, katıldığı bir televizyon programında Avrupa’dan Bolu’nun nasıl göründüğünü anlattı. Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dediği gibi Bolu’nun bir Avrupa kenti olmadığını söyleyen Kocagözoğlu, Bolu’nun çözülmesi gereken çok sorunu olduğunu ifade etti.  Kocagözoğlu, memleketinde İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Boluluyum. Stockholm’de doğdum büyüdüm. 4 çocuk annesiyim. Bolu sevdasıyla büyüdük. Memleket hasretiyle büyüdük. Fakat Bolu’dan hiç kopmadık. Her sene geldik. Büyüklerimiz burada. Babaannem dedem diğer akrabalarımız hepsi Bolu’da. Artık ben de Bolu’ya yerleştim. İsveç’e gidip gelsem de ikamet yerim memleketim Bolu. Annemle babam sayesinde Türkçe’mizi koruduk. Bizim evde hep Türkçe konuşulurdu. Babam Türkçe konuşulmasını istiyordu evde. Aslında MHP kökenli bir aileyiz. İYİ Parti’yi 3. Bir yol olarak gördüm. Genel Başkanımız Meral Akşener’in bilgisi, birikimi ve duruşunu beğeniyoruz. Bu yüzden Sayın Akşener’in yolundan yürümeye karar verdim. Bolu’da çok sevilen çok değerli bir belediye başkan adayımız var. Sayın Mansur Şen beyefendi kişiliği, bilgi birikimi, mesleği ve duruşu ile Bolu Belediye Başkanlığı makamına en çok yakışacak kişi. Mansur Bey’le aynı ekipte olmak büyük bir gurur. Seçim çalışmalarında da görüyorum ki Mansur Şen Bolu halkı tarafından çok seviliyor çok saygı duyuluyor kendisine.  Belediye Başkanı Tanju Özcan 2019 yılında seçildiğinde mutlu olmuştuk. Sonradan bir takım işlerin ters gittiğini, beklenileni veremediğini gördük. Güzel konuşuyordu fakat konuştuklarının eyleme dönmediğini anladık. Şimdilerde ise Bolu’nun bir Avrupa kenti olduğunu söylüyor. Hayatının büyük kısmını Stockholm’de geçirmiş biri olarak söylüyorum: ‘Bolu bir Avrupa kenti değil’. Olmasına da gerek yok zaten. Kendi değerlerini koruyarak gelişmesi lazım. Sözlerle, sloganlarla Avrupa şehri olunmuyor. Çok çalışmak lazım. İyi bir ekip lazım. Liyakat lazım. Mevcut belediyeye bakınca sadece söz ve slogan görüyorum. İnşallah Bolu halkı 31 Mart’ta doğru karar verir. Bolu Belediyesi’ni en iyi şekilde yönetecek, Bolu’yu geleceğe taşıyacak kişi olan Mansur Şen’i başkan yapar” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir